Marcipánový dort pro fajnšmekry

Chcete se na rodinné oslavě opravdu předvést tím, co umíte a čemu rozumíte? Chcete svému oblíbenému zákazníkovi naservírovat skutečně mistrovské dílo, po němž už nikdy jiného cukráře nevyhledá? S tím Vám může pomoci i marcipánová hmota, jíž doplníte vytvářený dezert. Dodá mu jedinečný hladký vzhled, lze ji dobarvit podle potřeby nebo zakoupit již v konkrétním odstínu. Nejvíc ale oceníte její naprosto nezaměnitelné chuťové a aromatické vlastnosti, které se odvíjejí od výše mandlového podílu. Stane se skutečně zlatým hřebem Vašeho dortu, s ostatními jeho složkami vytvoří jedinečnou chuťovou harmonii, na níž bude dlouho vzpomínat každý, kdo ochutná byť jediné sousto.

Ukažte, že nedáte na náhražky

V dnešní době se moučníky potahují hmotami na nejrůznějším základě. Nejčastějším důvodem pro použití potahovacích materiálů na jiném než mandlovém základu je například požadavek na čistě bílou barvu, nebo určité konkrétní vlastnosti, které surovina z pravých mandlí nevykazuje. Pokud Vám však záleží v první řadě na chuť a opravdovosti připravovaného moučníku, mandlové polotovary by měly být jednoznačně Vaší první volbou.

Marcipánový dort pro fajnšmekry
Ohodnoťte příspěvek